Nôž zatvárací Damascus Micarta/Red Albainox 18556

Kód: 8435119913118
Neohodnotené
Značka: ALBAINOX
€44,79 €37,02 bez DPH
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Elegantný vreckový zatvárací zdobený nôž s damaškovou 7,5 cm dlhou čepeľou so 73 vrstvami a luxusnými črienkami z červenej Micarty v darčekovom balení od španielskej firmy Albainox.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nôž zatvárací Damascus Micarta/Red Albainox 18556

Nádherný a praktický zdobený nôž s damaškovou čepeľou so 73 vrstvami. So svojou jemnou damaškovou štruktúrou a dekoratívne leptaným bolsterom zdôrazňujú hodnotu noža. Črienky rukoväte z červenej mikarty zaručujú vynikajúci úchop a odolnosť. Nôž Damascus je napriek všetkej elegancii plnohodnotným úžitkovým nožom s poistkou proti nechcenému zatvoreniu noža pri práci a otvorom pre šnúru, ktorý sa perfektne osvedčil pri každodennom používaní.

Damaskové čepele sa skladajú z niekoľkých vrstiev ocele, ktoré boli vzájomne spojené údermi kladivom, aby vytvorili krásny vzor. Proces prehýbania damaškovej ocele odstraňuje jej nečistoty a toto zušľachťovanie počas procesu kovania je dôvodom, prečo je považovaná za jednu z najlepších dostupných nožiarskych ocelí. Damaskovú oceľ často uvidíte na špičkových kuchynských nožoch a na zákazkových nožoch.

  • krásny elegantný dizajn
  • hladké ostrie
  • odolné rúčky z Micarta materiálu
  • otvor pre šnúrku vrátane koženej šnúrky
  • uzatvárací zámok zaisťuje bezpečnú manipuláciu s nožom / poistka proti zatvoreniu noža
  • dodávané v darčekovej krabičke
  • podstavec z fotografií nie je súčasťou
  • nový tovar

Hmotnosť: cca 110g

Rozmery:

  • celková dĺžka: cca 17,8 cm
  • čepeľ: cca 7,5 cm
  • rukoväť: cca 10,3 cm
  • hrúbka čepele: 2,76 mm

Materiál: Damašková oceľ 73 vrstiev, Micarta

Výrobca: Albainox

Údržba:

  • nikdy neumývať v umývačke riadu alebo plnom dreze
  • oplachovať pod prúdom teplej vody a následne utrieť utierkou
  • po použití opatriť čepeľ damaškového noža mastným filmom (potrite jemnou vrstvou bezfarebného nezávadného silikónového oleja, prípadne postačí aj klasický stolný olej, alebo živočíšny tuk - slanina, saláma a pod.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: